Wikiegyetem:Üdvözlünk

Bevezetés a Wikiegyetembe


Navigáció


Tanulni és tanítani


Kutatás


A közösség


Referenciák


Segítség

Üdvözlünk a Wikiskolában!

A Wikiskola az a hely, ahol szabad tananyagokat és tanulási projekteket találsz. Akárki részt vehet benne. Itt nincs tandíj és nincsenek jegyek sem - csak lehetőség a tanulásra.

Bárki készíthet és szerkeszthet tanulási segédanyagokat. Mindenki részt vehet a tanulásban, és akárki taníthat. Nincsenek belépési követelmények és tandíjak. A Wikiskola tartalmát közösen szerkesztik, a wiki szoftvert használva, és minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy vegyen részt a használatában, bővítésében, tartalmának megvitatásában.

Bátran szerkessz vagy írj új lapot (a jelenlegi stádiumban a magyarra fordítás is egy fontos feladat). Még regisztrálnod sem kell ahhoz, hogy szerkeszthess. Viszont ha regisztrálsz, az segít, hogy mások azonosíthassanak, mint rendszeres szerkesztőt, ugyanakkor lesz egy személyes szerkesztői lapod.

Mielőtt nekifognál új szócikkek írásának, hasznos lehet, ha elolvasod a tartalom hozzáadása oldalt. Az is ajánlott, hogy tégy egy kis „felfedezőutat“ a Wikiegyetemen, hogy lásd, miket tartalmaznak az eddig írt oldalak. Az alapok megértéséhez nézd meg a bevezetőt, további információkért pedig ezeket: guided tour, to make Wikiversity activities.

A következő lépések edit

Hogy még többet megtudhass a Wikiegyetemről, nézd meg a következő oldalakat is:

Ha tanulási segédanyagokat keresek, a következő lapok segíthetnek:

Tartalom beküldéséhez a következő oldalakkal próbálkozz: