Hola Albi~betawikiversity! Sigueu benvingut/da a la Viquiversiat i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquiversitat per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil, bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, basar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquiversitari, on podreu coordinar-vos amb la resta dels Viquiversitaris. Així mateix, disposeu també de Claustre, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició (), o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquiversitaris, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.


cordialment -- 18:39, 14 September 2009 (UTC)Reply

Your account will be renamed

edit

19:05, 17 March 2015 (UTC)

Renamed

edit

02:27, 19 April 2015 (UTC)